Så här kommer du igång som lokalägare

Följ de tre enkla stegen till höger. När du gjort det blir dina lokaler genast sök- och bokningsbara. Och det är helt kostnadsfritt.

Längre ner ser du exempel på information som blir synlig på din presentationssida. 

Skapa en lokalägarprofil

Beskriv vem du är som lokalägare. 

Bygg upp information om dina lokaler

Beskriv din lokal med så mycket information som möjligt. Du kan ha flera lokaler under samma lokalägarprofil.

Nu är allt klart för nya bokningar 

Bekräfta och lägg ut informationen. Inom 15 minuter är du fullt sök- och bokningsbar och vem som helst kan göra förfrågningar.

Vilken typ av lokal är du?

Folkets Hus & Parker

Bygdegårdar

Krogar

Privata lokaler

Exempel på information som syns på din presentationssida

Flera användare

Du kan enkelt lägga till flera som kan vara kontaktperson, bokningsansvarig eller ansvarig för att skriva digitala avtal via BankID.

Kundkategorier

Du kan skapa olika kundkategorier som sedan unika prislistor knyts till, exempelvis för föreningar, företag, privatpersoner.

Dina lokaler

Varje lokal uppvisar generell information, specifik information, bokningsvillkor och bilder. Allt för att de som är intresserade så enkelt och tydligt som möjligt ska hitta rätt inför en bokningsförfrågan.

Prislistor

Du bygger dina egna prislistor för lokalhyra, teknik, personal, etc. Sen kopplar du en prislista till en specifik kundkategori. Du kan bestämma priser ner till en ½-timme och för specifika kalenderdagar.

Bestäm vem så kan boka din lokal

Du får bokningsförfrågningar direkt via mail och på din översiktssida kan du hantera förfrågningar och skriva digitala avtal via BankID. Allt för att det skall vara säkert och enkelt.

Presentationssida

När du har lagt in all information (bilder, prislistor, bokningsvillkor samt eventuellt länkar till digitala kanaler) så skapas en presentationssida för respektive lokal där intresserade kan få all information och direkt skicka en bokningsförfrågan.

Designed with ‌

HTML Website Generator