Så här kommer du igång som artist

Följ de tre enkla stegen till höger. När du gjort det blir du som artist genast sök- och bokningsbar. Och det är helt kostnadsfritt.

Längre ner ser du exempel på information som blir synlig på din presentationssida.

Skapa en artistprofil

Beskriv vad du är för slags artist. Du kan vara soloartist, gruppledare eller gruppmedlem. 

Bygg upp information om dina föreställningar 

Vilken typ av föreställning är det du erbjuder? Musikspelningar, föreläsningar, teaterpjäser eller kanske något helt annat? Här berättar och visar du med så mycket information som möjligt.

Nu är allt klart för nya bokningar 

Bekräfta och lägg ut informationen. Inom 15 minuter är du fullt sök- och bokningsbar, och vem som helst kan göra förfrågningar.

Vilken typ av artist är du?

Soloartist

Band

Kör

Övrig artisttyp

Funktioner för dig som artist

Flera användare

Du som artist vill ju framför allt stå på scenen. Därför har du möjlighet att enkelt lägga till flera som kan vara kontaktperson, bokningsansvarig och ansvarig för att skriva digitala avtal via BankID.

Kundkategorier

Du kan skapa olika kundkategorier som ges unika prislistor, exempelvis uppdelat på föreningar, företag, privatpersoner.

Dina föreställningar

Du kan visa generell information, specifik information, bokningsvillkor, bilder och eventuella länkar. Allt för att de som är intresserade så enkelt och tydligt som möjligt ska hitta rätt inför en bokningsförfrågan.

Prislistor

Du bygger dina egna prislistor och kan lägga in gage per timme eller till ett fast pris, och ange olika priser för olika tider/dagar. Du kan också koppla olika prislistor till specifika kundkategorier, och prissätta från en ½-timme och uppåt.

Bestäm vem så kan boka din  föreställning

Du får bokningsförfrågningar direkt via mail, och på din översiktssida kan du hantera förfrågningar och skriva digitala avtal via BankID. Allt för att det skall vara säkert och enkelt.

Presentationssida

Du kanske har flera strängar på din lyra? När du har lagt in all information så skapas en presentationssida för respektive erbjudande där intresserade kan få all information och direkt skicka en bokningsförfrågan.

Created with ‌

Offline Website Creator