Så här kommer du igång som arrangör

Det finns olika sätt att arrangera via EasyArr. Du kan givetvis vara en etablerad arrangör. Men även en artist eller lokalägare kan vara arrangör.

Oavsett roll och bakgrund hjälper EasyArr dig att genomföra ditt nästa arrangemang på ett lönsamt sätt.

Alla profiler kan vara sin egen arrangör

Är du artist, grupp, lokalägare, eller privatperson? Då kan du också vara din egen arrangör. 

Du kan bjuda in en arrangör till din profil

Vill du hellre stå på scenen än att vara arrangör, så kan du bjuda in en person som administrerar din profil och även är arrangör.

Nu är allt klart för att skapa nya evenemang 

Det är enkelt att följa EaysArrs sex steg för att skapa riskfria evenemang. Se rubriken ”skapa evenemang” i huvudmenyn. Du är igång med ditt evenemang på mindre än en timme. 

Vilken typ av arrangör är du?

Lokalägare

Artist

Arrangör

Privatperson

Funktioner för dig som arrangör

Lokalägare/Artist

När du arrangerar själv kan du enkelt lägga till flera som kan vara kontaktperson, bokningsansvarig och ansvarig för att skriva digitala avtal via BankID.

Extern arrangör 

Vill du som är artist eller lokalägare ta in en extern arrangör, så bjuder du enkelt in den personen till din profil. Arrangören kan teckna avtal, administrera och hantera hela det kommande evenemanget.

Privatpersoner som arrangör

Nu kan du som privatperson arrangera ditt kommande evenemang. Du gör det antingen genom att en artist eller en lokalägare utser dig till arrangör.

Färdiga avtalsmallar

Det finns färdiga mallar för artist- och lokalavtal när du ska skapa ett evenemang, allt för att det skall vara enkelt och tryggt. Avtalens innehåll skapas genom de sex steg du följer under rubriken ”skapa evenemang”. När alla parter är överens skriver man på avtalen via BankID.

Skapa din egen evenemansgssida 

Det finns enkla mallar för att skapa den så kallade evenemangssidan, som är din marknadsföringskanal. Där informerar du om det kommande evenemanget och säljer biljetter. Alla uppgifter du lagt in under rubriken ”skapa evenemang” blir synliga på sidan, exempelvis tid, plats, biljettpriser, betalningssätt m m.

Slutrapport efter evenemanget

När ett evenemang är genomfört får arrangören en slutrapport som underlag för bokföring, gager, Stim och vinstdelning.

Made with ‌

Mobirise