Så här kommer du igång som biljettköpare

Det är enkelt och tryggt att bli biljettköpare: se de tre punkterna här till höger. Längre ner på sidan ser du exempel på vad det innebär att vara biljettköpare.

Skapa ett biljettkonto

För att köpa en biljett behöver du skapa ett konto, det tar 3-5 sekunder.

Enkelt & tryggt med återbetalningar 

Om ett evenemang ställs in så får du alltid automatiskt tillbaka dina biljettpengar.

Hjälp till med att SÅDDA eller köpa live-biljetter 

Som en s.k SÅDDare är du en av de första som köper biljett till ett arr. Och du har då möjligheten att ta del av överskottet som tack för att du bjuder in dina vänner.
Din profil

För att vi skall veta vem som köpt en biljett behöver du skapa en profil med mail och kontaktuppgifter.

SÅDDA / Förfinansiera

Som biljettköpare av en SÅDD-biljett hjälper du till så att ett evenemang blir av. Du är en av de första som köper biljett till ett evenemang och kan även få vara med och dela på vinsten.

Live-biljetter

Om ett evenemang är klart med sin förfinansiering/SÅDD så köper du istället en vanlig livebiljett till evenemanget.

Om det fortfarande finns biljetter kvar på själva evenemangsdagen så finns det ofta möjlighet att köpa en biljett ”vid dörren". Alla evenemang är kontantfria så du betalar med Swish eller kort. 

Hjälp till att sprida ett evenemang

Som en SÅDDare kan du vara med och dela på överskottet som tack för att du bjuder in dina vänner och sprider budskapet om ett evenemang.

Trygga biljettvillkor

Det skall vara tryggt att köpa en biljett. Om ett evenemang blir inställt så vet du att du alltid får dina pengar tillbaka.

Bli din egen arrangör

Du som publik kanske drömmer om att skapa ett eget evenemang? Genom att hjälpa en artist eller en lokalägare kan du förverkliga dina publikdrömmar och alltså arrangera ditt eget evenemang.

Made with ‌

HTML Code Generator